Houten kaarsenstandaard

Op zoek naar een mooie houten kaarsenstandaard, om te dienen als gezellige centerpiece op je eettafel, salontafel of op een sidetable. Je kan natuurlijk gaan voor heel braaf 1 kleur en rechte kaarsen, meerdere kleuren of je neemt ook nog verschillende vormen kaarsen en verschillende lengtes. Ja dan wordt het pas echt spannend!

Houten kaarsenstandaard | Verzorging

Als je de houten kaarsenstandaard mooi wilt houden en er jaren plezier van wilt hebben, raden we aan om regelmatig met een kunststoffen mesje of iets vergelijkbaars het gedruppelde kaarsvet te verwijderen van het hout en uit de cupjes eventueel. Als je de brandveiligheid wilt blijven waarborgen, dan kan je een brandvertragend impregneermiddel kopen en de handgemaakte houten kaarsenstandaard jaarlijks in bad doen. Liefst 2 of 3x. Dan is hij weer helemaal beschermd.

 

Sorteer op
  • Houten kaarsenstandaard
    Houten kaarsenstandaard

    HOUTEN KAARSENSTANDAARDOp zoek naar een mooie houten kaarsenstandaard, om te dienen als gezellige centerpiece op je eettafel, salontafel of op een sidetable. Deze houten kaarsenstandaard is voorzien van metalen vaste cups waar je…

    € 45,00
© 2019 - 2022 MAR&MAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel