Houten hart

Houten hart, handgemaakt met liefde in ons eigen atelier. Een robuust hart gemaakt van hout.
Erg mooi als decoratie in de woonkamer of als aankleding van de entree. Qua sfeer kan het hart in diverse interieurs. Het houten hart past mooi in een robuuste sfeer, in een woonkamer met veel natuurlijke kleuren en elementen. Maar ook een industrieel design woonkamer kan dit houten hart goed hebben. 

Dit houten hart is ook erg leuk voor de kinderkamer of speelkamer voor de kinderen. Een natuurlijke decoratie die overal eigenlijk wel past. 

Het steigerhouten hart is ook een prachtig element voor de bruiloft, leuk als alternatief gastenboek, decoratie voor de mooiste dag van je leven of leuk om te gebruiken bij de foto's.

Ook een mooie plek om herinneringen op te verzamelen, herinneringen aan een mooi evenement, iemand die is overleden, of om leuke herinneringen op te verzamelen van uitjes, het gezin, etc.

De handgemaakte houten harten worden per stuk geheel met de hand gemaakt in ons atelier. Elk hart zal er daarom net iets anders uit zien, sommige harten hebben wat meer gebruikssporen dan andere. We schuren alle harten wel goed af, om te voorkomen dat er gelijk allemaal splinters af komen. Blijf echter wel allert, het blijft een robuust hart

Sorteer op
© 2019 - 2023 MAR&MAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel