Kies uit ons assortiment een product of meerdere producten.

Kies direct de variabelen uit een lijst en daarnaast het aantal. De prijs en eventuele meerprijs komt gelijk tevoorschijn! Als u op `voeg toe aan winkelwagen´ klikt gaat u meteen naar stap 1 van de bestelling, hier ziet u direct de totaalprijs, verzendkosten en BTW.

Vul hier ook een kortingscode in, als die van toepassing is op uw bestelling.
Kies hier ook de betaalwijze en of het binnen Nederland, België of elders verzonden moet worden.
Nu kunt u eventueel nog verder winkelen door op de knop `verder winkelen´ te klikken. Of verder gaan met de bestelling. Klik dan op de button `bestelling afronden´.

Nu bent u bij stap 2! Vul hier contactgegevens, factuurgegevens en afleveradres in, zodat we de producten naar het juiste adres kunnen verzenden en de orderbevestiging en eventuele verzendinformatie naar het juiste e-mailadres kunnen sturen. U kunt u hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief en eventueel opmerkingen achterlaten, zoals bijzonderheden ten aanzien van de levering, vragen die u nergens kwijt kon, etc. Klik nu weer op de button `bestelling afronden´ om verder te gaan naar de volgende stap.

Nu bent u bij stap 3! Check hier of de ingevulde gegevens juist zijn en of je bestelling klopt. Hier heeft u de mogelijkheid om onze algemene voorwaarden te lezen, te downloaden en te printen. Verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en bevestigt de bestelling door op de button `bestelling bevestigen´ te klikken.

Nu bent u bij stap 4! De betaling. Als alles correct is afgehandeld, ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en zal de bestelling verwerkt worden.

Heeft u hier vragen over, dan kunt u hier contact opnemen.

© 2019 - 2023 MAR&MAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel